Praktikplats: kartläggning av nya marknader hos DigitalTolk

Letar du efter en plats att göra din C-uppsats eller exjobb? DigitalTolk är den snabbast växande tolkförmedlingen I Sverige med siktet på att hjälpa så många människor som möjligt och bidra till samhället. Vi är en start up som startade 2016 med starka rötter inom det digitala arbetssättet. Vi jobbar ständigt på att ligga i framkant, nu vill vi expandera till andra länder och söker praktikanter som kan hjälpa oss lista ut vilka länder som är rätt för oss att satsa på.

Under denna praktik kommer du att driva KPI:er för att kartlägga vad nästa intressanta marknad för oss kommer att vara. Vart borde vi ta nästa kliv i världen? Vad kommer våra utmaningar att vara? Vi tror att du studerar t.ex. industriell ekonomi eller till civilingenjör.
Vi kan erbjuda flexibla arbetstider, lokaler i Stockholm City (Slussen) och möjligheten att bidra till en verksamhet som hjälper tusentals människor varje vecka. Det arbete du gör under din praktik kommer ha en direkt inverkan på nästa steg för vår verksamhet.

  • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till ditt schema
  • Tider: Kontorstider (flexibelt)
  • Ansök genom att skicka CV och personligt brev till izabella@digitaltolk.se. OBS! Märk din ansökan med "Praktikplats: kartläggning av nya marknader"
Bemærk: Du skal ofte bruge en forhåndsgodkendelse fra dit universitet eller studievejleder, for at sikre, at projekter eller specialeopgaver på Graduateland kan blive accepteret som en del af dit studie. Kontakt det rette organ i god tid for at sikre, at du vælger det rette projekt.