Carlsberg

Mehrere Branchen

2.689 Follower

Vil du være med til at skabe historie hos en af Danmarks mest ikoniske virksomheder?

Vil du med på holdet?

Hos Carlsberg bliver du ikke bare en del af en verdensomspændende virksomhed. Du bliver en del af den danske kulturarv. Du ser os på gader og stræder, på stadions, i restaurationer, og når du rejser til de fjerneste afkroge af verden. Nu kan du være med til at skrive dig ind i vores næste kapitel.

Dine karrieremuligheder hos Carlsberg

Carlsberg er et sted med plads til alle – fra brygger og chauffør til salgskonsulent og marketingansvarlig. Hos Carlsberg bliver du en del af vores store familie, som deler passion og stolthed for at drive et af de stærkeste brands i verden. Vi tilbyder gode karriere- og udviklingsmuligheder, både nationalt og internationalt.

Vi tilbyder krydsfunktionelle og tværgående udviklingstrin og karriereveje. Vi giver vores talenter mulighed for at udvikle sig inden for Carlsberg. Derfor har du altid mulighed for at flytte dig i virksomheden – uanset om det er til en anden stilling, ved at blive leder eller fysisk til en af vores udenlandske afdelinger.

Carlsberg Danmark og Carlsberg Group

Hos Carlsberg Danmark fokuserer vi på det danske marked, hvor vi repræsenterer den fulde værdikæde fra ølbrygning til distribution, salg og marketing. I Carlsberg Group er vi hovedsageligt rettet mod internationale markeder og er mere kommercielt orienterede ud mod de mange internationale markeder, hvor vi er med til at fastlægge den globale strategi.