KU Leuven

Mehrere Industrien

7.241 Follower

Ontdek jezelf. Begin bij je job.
Gevarieerd, vernieuwend en uitdagend. Dat wordt je toekomst bij de KU Leuven.

KU Leuven is een eigentijdse universiteit. Dagelijks werken we aan kwalitatief hoger onderwijs en toonaangevend wetenschappelijk onderzoek. Als een van de grootste werkgevers van België bieden we werkgelegenheid aan meer dan 10.000 personeelsleden in een ruime variëteit aan functies. We zijn een stabiele werkgever met een grote uitstraling in een bruisende studentenstad.

Getuigenis van starter: Marylin Guffens, PR en Communicatie:

“KU Leuven is de ideale omgeving om professionele ervaring op te doen in een wetenschappelijke maar bijzonder warme omgeving. De universiteit bestaat uit verschillende facetten, die onderling verbonden zijn door een stevige dosis collegialiteit. Dankzij die uitgebreide structuur zijn de  loopbaanmogelijkheden eindeloos. Eens u er aan de slag kunt, wilt u er nooit meer weg.”

Carrièremogelijkheden:

KU Leuven biedt een boeiende, innovatieve omgeving. Jonge mensen werken samen met ervaren specialisten die hun expertise graag delen. Je komt terecht in een stimulerende omgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng, het opnemen van verantwoordelijkheden en uitbouwen van je loopbaan.

Gezochte profielen:

Wij zijn permanent op zoek naar bachelors en masters uit verschillende richtingen voor een diversiteit aan functies.

Selectieprocedure

Vacatures en meer concrete informatie over onze selectieprocedure vind je via de jobsite: www.kuleuven.be/jobsite . Elke sollicitatie wordt met de nodige zorg en discretie behandeld.