Physisch Event

Graduate Lounge

Vær med, når PwC åbner dørene for et lounge-event med mad, drinks og networking, og hør hvordan din karriere kan folde sig ud som Graduate.

31 Oktober 16:45 bis 21:00   CET

In Kalendar eintragen

PwC’s hovedkontor, Strandvejen 44, Hellerup, Dänemark


Organisiert von Organizer

Die Veranstaltung ist vorbei

Vil du være med til at rådgive nogle af Danmarks største virksomheder og bidrage til at styrke deres økonomi- og risikostyring? Så kom med på PwC’s næste Graduate forløb. Som Graduate i PwC kan du gøre en forskel, når du hjælper vores kunder med alt fra økonomistyring, procesoptimering, efterforskning af økonomisk kriminalitet til kontroller og styringsprocesser i vores kunders it-miljø.

Program

16.45: Check-in på PwC’s hovedkontor, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

17:00: Mød Brian Christiansen, Head of Risk Assurance, og bliv klogere på, hvordan du kan starte din drømmekarriere gennem PwC’s graduate-forløb.

17:45: Uformel networking sammen med nuværende og tidligere graduates samt ledere fra PwC's Risk Assurance-team. Vi serverer sliders og cocktails, og der vil være musik i hyggelige omgivelser.

21:00: Tak for i aften.

Arrangement er naturligvis gratis for deltagere og der bliver serveret pizza, øl, sodavand, snacks, så ingen går sultne eller tørstige derfra

Målgruppen

Ét program – tre forskellige spor. Vi tilbyder tre forskellige spor under samme forløb: 

1) Digital Trust, 2) CFO Service og 3) Trust & Transparency.

Det er ikke din uddannelse, der afgør dine muligheder hos PwC, men dine faglige interesser. Du får mulighed for at prøve kræfter med forskellige problemstillinger og arbejdsområder, inden du finder et område til specialisering.

Vi glæder os til at se dig til PwC's Graduate Lounge - en festlig og inspirerende aften.

Din tilmelding er gældende, når du modtager en bekræftelse fra PwC.


Wie gehts zum Graduate Lounge


Möchten Sie Ihre eigene virtuelle Veranstaltung veranstalten?