De Forenede Dampvaskerier

Service

68 followers

De Forenede Dampvaskerier er vaskeribranchens mest markedsfokuserede industrivaskeri, og er din samarbejdspartner og specialiserede leverandør af vaskeservices uanset dit forretningsområde. ​​

Job hos DFD

DFD er en virksomhed i konstant forandring og udvikling og er derfor en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere der trives med variation, udvikling og dynamik. Medarbejderne er vores vigtigste ressource og kilden til vores fortsatte succes, udvikling og vækst. Derfor er det vigtigt for os at sætte medarbejderen i centrum. Vi bestræber os på at sikre motiverede og dedikerede medarbejdere, som yder deres bedste.

En dedikeret servicevirksomhed

I DFD tror vi på, at glade og energiske medarbejdere er nøglen til et godt arbejdsliv og et højt præstationsniveau. Vi prioriterer arbejdsglæde og motivation højt og værner om vores medarbejdere. Vi gør en aktiv indsats for at fastholde dem og skaber de bedst tænkelige arbejdsbetingelser - alt sammen fordi vi ønsker, at vores medarbejdere skal gå glade til og fra arbejde hver dag.

Uformel kultur

Det er spændende, udfordrende og alsidigt at arbejde i DFD, og alle har mulighed for at byde ind og sætte sit præg. Du vil møde engagerede kollegaer, der tænker anderledes ’ud af boksen’ og skaber positive forandringer samt nysgerrige medarbejdere, der er løsningsorienterede i både tanker og handlinger. Du vil indgå i en uformel kultur, hvor alle hjælper hinanden, og der er plads til alle. Hver enkelt medarbejder har frihed til udfolde sig - frem for at være bundet af regler og procedurer.