Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Create account Questions?

Netcompany

IT & Software

1,037 followers

Gør en forskel som studerende eller nyuddannet i Netcompany, og tag del i udviklingen af den gennemgribende digitalisering af både den private og offentlige sektor.

At arbejde i Netcompany

Hos os skal du brænde for at gøre en forskel, da udvikling er omdrejningspunktet i vores arbejde - udvikling ligger i vores DNA. Det gælder både på vores projekter, men også for vores medarbejdere, hvor vi konstant stræber efter at gøre vores studentermedhjælpere og nyuddannede medarbejdere dygtigere. Du vil derfor stifte bekendtskab med mange forskellige typer løsninger og teknologier, for ikke to kunder er ens.

Vi tager ansvar

I dag står vi over for en gennemgribende digitalisering af både den private og offentlige sektor, og i Netcompany tager vi næste skridt mod de mange projekter, der venter forude. Til at løfte opgaven har vi brug for nyuddannede med mod og evner til at skabe enestående løsninger, der gør en forskel for vores mange kunder. Hos os skal du brænde for at gøre en forskel. Vi tror på, at det er vores medarbejderes lyst, drive og samarbejde, som tilsammen nedbryder begrænsninger og åbner op for nye løsninger og perspektiver. Vi tror også på, at ansvar udvikler. Det er derfor ikke en tilfældighed, at du fra starten af din karriere i Netcompany får tildelt et stort ansvar. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at skabe de bedste rammer for at du kan sætte dit personlige aftryk på vores projekter, og dermed gøre en konkret forskel for mange mennesker og for vores samfund. Det giver en stejl læringskurve, men du har altid din projektleder, mentor og dit team i ryggen, så du er aldrig overladt til dig selv.

Vi tager det at have det sjovt meget alvorligt

Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents, til sportsklubber, gaming nights, wakeboards og meget andet. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.