Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Create account Questions?

Nykredit

Banking & Finance

141 followers

”Det var ret fedt at dele vores ideer med kolleger, der i den ’virkelige verden’ arbejder med netop de områder, vi så muligheder i. På den måde bidrog vi tidligt i vores karriere til udviklingen af Nykredits kultur og forretning.”
Scott Levisen, Nykredit Graduate 2017-18

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vores medarbejdere nyder godt af, at vi har den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Det betyder nemlig, at der kort mellem indsats og ansvar. Vi anerkender og værdsætter en ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så hvis du selv går skridtet videre – for kunden, for projektet, for Nykredit – er din karriere altid i bevægelse.

Nykredit Graduate  

Som graduate i Nykredit får ansvar fra første dag – og vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale. Både fagligt og personligt.

Som graduate gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve at have en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Nykredits udvikling.

Accelerér din personlige udvikling  

I Nykredit søger vi performanceorienterede holdspillere med vindermentalitet. Tre kvaliteter, der ikke kan stå alene, hvis du vil lykkes som graduate hos os. Vi vægter holdånd og handlekraft højt. Og hvis du vil og kan – så skaber vi udvikling og muligheder for dig.

Nykredits graduateprogram løber over 12 intensive måneder med fastansættelse fra dag ét. Du bliver tilknyttet én afdeling, men undervejs vil du gennem korte praktikophold i andre afdelinger opbygge en tværgående forretningsindsigt, solid forståelse for Nykredits kunder og et værdifuldt netværk. Programmet er designet til at bringe din teoretiske viden i spil gennem rigtige opgaver, der kræver rigtige løsninger. Gennem et mix af on the job-træning, mentoring, basecamps, casearbejde og netværk vil du opleve, at både din udvikling og din karriere altid er i bevægelse i Nykredit. Som graduate hos os, kan vi garantere, at du får et indgående forretningskendskab, strategiforståelse og ikke mindst relevant personlig udvikling.

”Jeg har altid været typen, der har kunnet kæfte op til enhver lejlighed, men det er jo ikke nødvendigvis det samme som at holde en tale eller pitche professionelt. Jeg kunne hurtigt mærke, at jeg flyttede mig i den rigtige retning og blev mere komfortabel ved at stå foran en forsamling.”

Tobias, Nykredit Graduate 2017-18