Meltwater

Multiple industries

267 followers

 

Kiinnostaako sinua nousujohteinen ura, media ja market intelligence -alan johtavassa yrityksessä?

Meltwater Finland

Haasta itseäsi - hae Meltwaterille

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Työympäristössämme työkaverit motivoivat toisiaan löytämään omat vahvuusalueensa ja kehittymään, sekä menestymään rooleissaan mahdollisimman hyvin. Kulttuurimme perustuu arvoihin, joista muodostuu norjalainen sana MER (“Enemmän”). MER-lyhenne tulee sanoista Moro (“hauska”), Enere (“ykkönen”) ja Respekt (“kunnioitus”). Juhlimme onnistumisia unohtamatta kuitenkaan jatkuvaa kehitystä.

 

Historia

Meltwater on pitkään ollut alallaan maailman johtava teknologiayritys.

Meltwaterin palvelut ja sovellukset analysoivat ulkoista dataa miljoonista eri tietokannoista tuottaakseen asiakkailleen reaaliaikaista mediaseurantaa ja markkinatietoa. Olemme tämän alan edelläkävijä ja olemme viime vuosina tehneet monta strategista yrityshankintaa tekoälyteknologia-fokuksella.

Avasimme Suomen toimiston vuonna 2008 ja olemme jatkaneet kasvutarinaamme vuosi vuodelta. Tänään Suomessa henkilöstömme koostuu 65 meltwaterilaisesta. Toimistoja meillä on Helsingissä ja Tampereella ja asiakkaita meillä on yli 1700.

Meltwaterilla pääset työskentelemään eri toimialoilla toimivien yritysten parissa, pienistä start-upeista suuriin pörssilistattuihin yrityksiin. Autat yrityksiä kehittymään ulkoisen tiedon hyödyntämisessä ja digitaalisessa viestinnässä Meltwaterin kehittämillä sovelluksilla.

Kulttuurimme

Meltwaterin kulttuuri perustuu henkilöstönsä potentiaaliin. Työympäristössämme työkaverit motivoivat toisiaan löytämään omat vahvuusalueensa ja kehittymään sekä menestymään rooleissaan mahdollisimman hyvin. Urapoluilla yksilöille pyritään löytämään heille parhaat roolit vahvuusalueidensa ja kiinnostuksensa pohjalta. Tuemme yrittäjähenkisyyttä jokaisessa tiimissä ja yksikössä. Kova työ palkitaan ja onnistumisen fiilikset jaetaan koko työyhteisön kesken.