Meltwater

Multiple industries

267 followers

Om os

Vi var de første, der satte fokus på digital medieovervågning og senere Media Intelligence. Nu er vi verdens førende udbyder af Outside Insight og tilbyder værktøjer til overvågning, analyse, PR håndtering og intern kommunikation samt et styringsværktøj til sociale medier.

Meltwater har mere end 1.500 medarbejdere i hele verden og vækster hele tiden. Derfor går vi meget op i at holde live i vores entreprenørånd!

Historien om Meltwater

Meltwater blev grundlagt i Oslo i 2001 af Jorn Lyseggen. Med fokus på et voksende marked af digitale nyheder blev vi førende udbyder af medieovervågning. Med kontorer i mere end 30 lande tilbyder vi i dag vores kunder en international service med en personlig og lokal support.

I takt med udviklingen af sociale medier har vi øget vores fokus på synergi, influencers og medieanalyse. Dette har ført os til hvor vi er i dag: Verdens førende udbyder af Media Intelligence-løsninger.

Vi tror på, at virksomheder i højere grad kommer til at træffe beslutninger, baseret på ekstern data i fremtiden. I dag findes enorme mængder digital data uden for virksomhedens fire vægge. Vi mener, at de som formår at benytte disse Insights, bliver bedre til at udarbejde strategier og træffe velinformerede beslutninger.

Vores kultur

Vores kultur er meget vigtig for os og kan opsummeres med ordet: MER!

Som verdensførende udbydere af Media Intelligence har Meltwater altid brug for nye talenter til at hjælpe med at udvikle vores virksomhed. Siden 2001 har vi fokuseret på at rekruttere mennesker, som bidrager med kampgejst og en positiv stemning. Det har vi forsøgt at opsummere med: MER som på norsk betyder Moro, Enere og Respekt.