PFA

Consulting

197 followers

PFA - Mere til dig

Kickstart din karriere i PFA

Er du nyuddannet eller læser du på universitetet? Så har vi mange spændende muligheder for dig, der er klar til at udfordre dit talent i PFA.

En arbejdsplads med stærke kompetencer og værdier

I PFA arbejder vi hver dag for at skabe værdi til vores kunder. Den opgave løfter vi alle sammen med en mærkbar holdånd og nogle af branchens bedste kompetencer. Vores stærke værdier om at være Professionelle, Fair og Ansvarlige er tydelige i alle vores løsninger og i alle vores samarbejder.

Vi er stolte over og meget bevidste om det store ansvar, der følger med vores indvirkning på hver eneste af vores mange kunder og for udviklingen af samfundet bredere set. Og den stolthed og det ansvar præger vores interne kultur med stor energi og tydelige ambitioner for vores leverancer og fremtid.

Et bæredygtigt arbejdsliv

PFA er en arbejdsplads med et dedikeret fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Vi inspirerer til, at vi alle prioriterer vores helbred og sundhed. Vi vil nemlig være et godt eksempel på en sund arbejdsplads i en bæredygtig high performance kultur.

 

PFA Student

Vidste du at vi i PFA har mere end 100 studerende ansat?

Få praktisk og relevant erfaring i PFA, så du står endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Netværk med andre studerende, og deltag i sociale arrangementer i PFA Students.

Vi har studiejob indenfor en lang række områder, og vi er altid interesserede i at høre fra morgendagens talenter. 

PFA Graduate

Vi har desværre lukket for ansøgninger til opstart på vores graduatehold 2023 men glæd dig:

Vi åbner for ansøgninger igen ultimo 2023 til opstart september 2024 🤩🌟

 Læs mere om vores karrieremuligheder her: PFA Graduate