Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Create account Questions?

ATP

Bancario

1.024 seguidores

Kickstart din karriere i gode hænder.

Graduateforløb hos ATP

Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk?

Som graduate i ATP bliver du fastansat fra dag ét.

I selskab med de øvrige graduates følger du så et 12 måneders forløb, hvor du hver måned vil deltage aktivt i kurser og workshops, der udvikler dig fagligt og personligt.

Vores næste graduatehold starter i september 2022.

Du kan finde alle vores graduatestillinger og læse mere om graduateforløbet her.

Mening, ambition og balance.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af.

Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde.

Din karriere. Danskernes tryghed.

Vi er en stor koncern med mange typer af funktioner. Hos os får du derfor gode muligheder for at indfri faglige ambitioner samtidig med, at du skaber økonomisk grundtryghed for danskerne.

Som graduate får du adgang til et stort netværk af graduates ligesom dig selv. Og så bliver du en del af en organisation, hvor der er rig mulighed for at sparre med erfarne kolleger inden for forskellige områder.