Praktikant til IoT og digitale produkter hos Nordicco A/S en Nordicco A/S

Praktikant til IoT og digitale produkter hos Nordicco A/S
Hvem er vi?

Hos Nordicco arbejder vi med grønne ventilationsløsninger til det europæiske marked. Vi designer, producerer og sælger store energivenlige loftventilatorer under brandet Nordicco®. Vi tror på, at det er muligt at kombinere komfort og velvære med energibesparelser og bæredygtighed.Vi er i gang med en international ekspansion i vores geografiske nærområder, herunder Tyskland, Sverige og Norge. Vi er i gang med at udvikle en cloud-baseret IoT platform som danner fundamentet for vores digitale produkter indenfor styring og automation af ventilationog indeklima.

Vi har derfor travlt og søger to praktikanter til sommer/efterår 2022, som vil med på rejsen og hjælpe os med store som små udfordringer. Et praktikophold hos os er en oplagt mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer i praksis og få en idé om, hvordan en arbejdsdag forløber hos en dansk SMV-virksomhed. Hos os vil du få meget ansvar med afvekslende opgaver, så du får opbygget erfaring på arbejdsmarkedet. Vi leder i høj grad efter én, der passer ind på holdet, som bidrager til den gode stemning og har lyst til at tage fat på lidt af hvert.

Hos os vil du være med til at præge dine arbejdsopgaver alt efter dine interesser.

Arbejdsopgaver kunne være:  

 • Deltage i udvikling af et it-system i alle faser fra idé til design, konstruktion og test
 • Deltage i en enkelt fase i forbindelse med udvikling af et it-system, fx konstruktion
 • Vedligeholdelse eller udbygning af et eksisterende system
 • Udvikling af et mindre it-system hvori flere faser af et udviklingsforløb indgår, fx design og implementering
 • Analyse og vurdering af konkrete værktøjers anvendelighed til løsning af it-relaterede opgaver i virksomheden
 • Deltage i udvikling af UX/UI på kunderettede produkter

Er det lige dig, vi leder efter?

 • Du er positiv, omstillingsparat og selvstændig 
 • Du brænder for at afprøve og anvende dine faglige kompetencer fra studiet i praksis
 • Du er ikke bange for at tage kontakt til vores kunder – hvis der f.eks. skal laves interviews eller lignende.
 • Du vil gerne med helt ind i “maskinrummet” og opleve, hvordan en virksomhed vækster i praksis
 • Du taler flydende dansk og engelsk

I forbindelse med praktikperioden vil du få licens til den software, der kræves for at udføre opgaverne.   

“Som praktikant i Nordiccos marketingsafdeling prøver jeg kræfter med mange forskellige opgaver, alt fra sociale medier til hjemmesidedesign og udarbejdelse af tekster til brochurer og manualer. Jeg får i høj grad videreudviklet mine kompetencer og har fra første praktikdag været en del af holdet.”

 • Sofie Lorentzen, praktikant i marketingafdelingen og studerer til daglig International Virksomhedskommunikation på SDU, Odense.

Startdato og Varighed  

Vi planlægger dit praktikforløb, så programmet også passer dit skema. Opstartsdato og præcis varighed af praktikken aftales derfor individuelt. Vi er mest interesseret i at få den rigtige praktikant med på holdet, og derfor er vi meget fleksible med både arbejdstider og varighed af praktikken. Din arbejdstid vil primært foregå på vores kontor i Fredericia, men der vil også være gode muligheder for at arbejde hjemmefra.  

Kontakt  

Hvis du er interesseret, så send gerne en ansøgning + CV jakob@nordicco.eu. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jakob Ladingkær på tlf. 73 70 90 83/91 55 15 15

Vi glæder os til at høre fra dig - og du kan altid læse mere om os på www.nordicco.eu