Caseaften hos Epinion

Mød vores konsulenter og andre dygtige studrende til Epinion Caseaften 2019 i både Århus og København!

21

Mar

Epinion presents

16:00 to 19:00   CET

Caseaften hos Epinion

The event has passed

About Caseaften hos Epinion

Epinion sætter mennesket i centrum i virksomheders og offentlige institutioners forretningsbeslutninger. Vi rådgiver ved at kombinere forbrugerens stemme med en dyb forståelse af markedstrends. Vores services dækker bredt – fra udvikling af kommercielle initiativer til avanceret digital markedsresearch til dybe adfærdsstudier.

Vores analyser og rådgivning er specialiseret indenfor fire forretningsområder: Public & Politics, Commercial, Aviation og Transportation – samt to metodiske fagcentre: Advanced Analytics (big data) og Qualitative Analytics (thick data).

Epinion giver dig nu muligheden for at komme helt tæt på vores arbejde og metoder, møde vores konsulenter og interns, og netværke med andre dygtige studerende der har samme interesser for indsigt i adfærd, analyse og metode.

Epinion Caseaften 2019

Vi afholder caseaften samtidig i København og Århus torsdag den 21. marts fra kl. 16:00 til 19:00 efterfuldt af en afslappet og hyggelig middag med netværksmuligheder.

Går du med tanker om et internship som en del af Epinions Young Talent programme? Caseaften er den perfekte mulighed for at få et indblik i de metoder, vi bruger til at løse opgaver, og de sektorer, vi løser dem for. Du får mulighed for at deltage aktivt i en case, afprøve dine analytiske evner, møde os og andre studerende med samme interesser over lidt mad og drikke og stille alle de spørgsmål, du måtte have til en karriere i Epinion.

Hvem kan deltage i Epinion Caseaften 2019?

Epinion Caseaften 2019 er for studerende, der er i gang med en bachelor på sidste år eller en kandidatuddannelse. Du læser f.eks. statskundskab, økonomi, cand.merc. (herunder BI), sociologi, antropologi.

Du har interesse for metodefaget – kvalitativt og/eller kvantitativt, du tænker og arbejder struktureret, analytisk og metodisk, og du er interesseret i at vide mere om analysedesign og dataindsamling.

The event has passed

Location

Epinion, Ryesgade 3F, Copenhagen, Denmark