Online Event

SDU Virtuel Karrieremesse

SDU’s virtuelle karrieremesse er et online event for dimittender og alumner, der ønsker at møde spændende virksomheder på en nem og ny måde

21 August 13:00 to 16:00   CEST

Add to calendar


Organised by Organizer

The event has passed

11 companies attend

Velkommen til SDU's virtuelle karrieremesse (VCF= Virtual Career Fair). Et online event for snart-dimittender og alumner, der ønsker at møde spændende virksomheder til en uforpligtende dialog om samarbejds- og ansættelsesmuligheder.

Til eventet kan du skrive sammen med virksomhedsrepræsentanter, der kan give dig en unik indsigt i hvordan du bedst skræddersyer din ansøgning til en stilling hos dem. Du kan også spørge ind til hvordan det er at arbejde for virksomheden, om der er fokus på udviklingsmuligheder og hvordan de håndterer work-life-balance for deres ansatte. Vær endelig nysgerrig og se det som en mulighed for at lære mere om arbejdsmarkedet generelt og især de specifikke virksomheder.

Hvis du er interesseret i andre samarbejder end fuldtidsansættelse så spørg endelig ind til mulighederne. Det er nu du har chancen!

De deltagende virksomheder vil præsentere sig selv med en stand på eventet, men det er en god idé, hvis du også selv laver lidt research på de deltagende virksomheder du finder mest interessante. Gå endelig på deres hjemmeside, kig på LinkedIn og facebook og vær nysgerrig. 

Hvordan foregår en virtuel karrieremesse?

Hvis dette er din første virtuelle karrieremesse kan du lige med fordel læse igennem nedenstående step-by-step guide:

  1. Tilmeld dig på tilmeldingsknappen. Du vil få tilsendt en SMS-reminder på dagen for messen til det telefonnummer du angiver i din profil.
  2. Alle registrerede brugere får en email-bekræftelse inklusiv en kalenderinvitation.
  3. På messen vil du, på baggrund af din profil, blive matchet med virksomheder der har relevante job til dig – så husk at opdatere dine baggrundsinformationer og jobpræferencer før messen.
  4. For at sikre at du får mest muligt ud af den virtuelle karrieremesse, har vi skrevet lidt artikler der kan hjælpe dig på vej. Se" target="_blank">https://jobbank.sdu.dk/da/article/category/virtual-career-fair-da">Se mere her.
  5. Du får en reminder kort før messen, så på dagen skal du bare sørge for at logge ind fra din computer, tablet eller mobil og så begynde at chatte.
  6. Har du brug for yderligere forberedelse eller sparring forud for messen? Klik rundt på https://mitsdu.dk/da/job_og_karriere/guide_karriere/jobsoegning/succes_jobsamtalen/forberedelse" style="color:#0563c1; text-decoration:underline">SDU’s karriereunivers eller kontakt SDU’s karrierevejledning.

Tilmeldingsfrist til SDU Virtuelle Karrieremesse er 20. august 2019 kl. 17.00.Access wherever you are

It doesn't matter where you're located. Just log in via your laptop or mobile and start chatting.

Match your profile

No time wasted! You'll immediately see which companies offer jobs that match your profile and preferences.

Do you want to organise your own virtual event?