SDU Virtuel Karrieremesse

SDU’s virtuelle karrieremesse er et online event for dimittender og alumner, der ønsker at møde spændende virksomheder på en nem og ny måde

21

Aug

13:00 to 16:00   CEST
11 companies
Add to calendar

SDU Virtuel Karrieremesse

The event has passed

Some of the companies recruiting at this career fair

About SDU Virtuel Karrieremesse

Velkommen til SDU's virtuelle karrieremesse (VCF= Virtual Career Fair). Et online event for snart-dimittender og alumner, der ønsker at møde spændende virksomheder til en uforpligtende dialog om samarbejds- og ansættelsesmuligheder.

Til eventet kan du skrive sammen med virksomhedsrepræsentanter, der kan give dig en unik indsigt i hvordan du bedst skræddersyer din ansøgning til en stilling hos dem. Du kan også spørge ind til hvordan det er at arbejde for virksomheden, om der er fokus på udviklingsmuligheder og hvordan de håndterer work-life-balance for deres ansatte. Vær endelig nysgerrig og se det som en mulighed for at lære mere om arbejdsmarkedet generelt og især de specifikke virksomheder.

Hvis du er interesseret i andre samarbejder end fuldtidsansættelse så spørg endelig ind til mulighederne. Det er nu du har chancen!

De deltagende virksomheder vil præsentere sig selv med en stand på eventet, men det er en god idé, hvis du også selv laver lidt research på de deltagende virksomheder du finder mest interessante. Gå endelig på deres hjemmeside, kig på LinkedIn og facebook og vær nysgerrig. 

Hvordan foregår en virtuel karrieremesse?

Hvis dette er din første virtuelle karrieremesse kan du lige med fordel læse igennem nedenstående step-by-step guide:

  1. Tilmeld dig på tilmeldingsknappen. Du vil få tilsendt en SMS-reminder på dagen for messen til det telefonnummer du angiver i din profil.
  2. Alle registrerede brugere får en email-bekræftelse inklusiv en kalenderinvitation.
  3. På messen vil du, på baggrund af din profil, blive matchet med virksomheder der har relevante job til dig – så husk at opdatere dine baggrundsinformationer og jobpræferencer før messen.
  4. For at sikre at du får mest muligt ud af den virtuelle karrieremesse, har vi skrevet lidt artikler der kan hjælpe dig på vej. Se mere her.
  5. Du får en reminder kort før messen, så på dagen skal du bare sørge for at logge ind fra din computer, tablet eller mobil og så begynde at chatte.
  6. Har du brug for yderligere forberedelse eller sparring forud for messen? Klik rundt på SDU’s karriereunivers eller kontakt SDU’s karrierevejledning.

Tilmeldingsfrist til SDU Virtuelle Karrieremesse er 20. august 2019 kl. 17.00.

What is a virtual career fair?

Meeting companies online, rather than only looking at static job posts, is the future of job searching

Daniel, Business Student
A virtual career fair makes it possible for candidates to get in contact with companies across the world and chat about future job opportunities. No matter where you're located, if you're on a mobile, tablet, or desktop you just need to log in on the day and start your chat with the companies.

What the candidates say:

For me, this was a really really convenient opportunity, since I’m abroad, and I could still network with the companies.

Anne, Business Administration

The private chat function enabled me to interact with several companies at the same time, and in the process, I discovered companies I had never even heard of.

Joakim, IT graduate

It's a great experience to really engage with companies. It de-mystifies the job searching experience to meet the people behind the jobs.

Henrik, Engineering student

Share the event with your friends

#SDUVCF

The event has passed