ATP

Meerdere branches

920 volgers

Din karriere. Danskernes tryghed. I ATP lægger vi stor vægt på at skabe de optimale rammer for både toppræstationer og arbejdsglæde.

Graduate i ATP

Graduate i ATP

Bliv en del af ATP’s graduatehold og gør din karrieres bedste investering. Som graduate i ATP bliver du fastansat fra starten og får derudover et netværk på tværs af hele virksomhedens 3000 medarbejdere. Du kommer sammen med resten af graduate holdet til at deltage i en række workshops som f.eks. Præsentationsteknik, Innovativ ideudvikling og networking og får tilbudt en mentor ordning, hvor du kan sparre med erfarne kollegaer i ATP.

Vi åbner op for dette års graduate rekruttering d. 21 januar og ansætter når de rette kandidater er fundet.
Du kan finde alle vores graduate stillinger på https://www.atp.dk/graduates

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Din karrieres bedste investering

Når du starter din karriere som graduate i ATP, møder du nogle af Danmarks mest tilfredse medarbejdere. Og det er fagligheden, der gør forskellen. Her møder du investeringseksperter, IT-arkitekter, kunderådgivere, projektledere, økonomer og mange andre fagligheder, som alle er på forkant på deres felt. For os er det en sport konstant at gøre alt bedre og smartere. For dig betyder det et højt karrieremæssigt afkast og et CV, der bliver mere og mere værd, når du kick-starter din karriere som graduate hos os. Vi har graduates i store dele af vores forretning med en bred vifte af akademiske baggrunde. Alle følger et forløb, der udvikler deres forretningsforståelse og -indsigt, både i bredden og dybden. 

 

Din udvikling som graduate i ATP

Din faglighed udvikles i udfordrende opgaver i den afdeling, du tilknyttes, og to gange i forløbet har du mulighed for at komme på rotation i andre dele af virksomheden. Vi har udvikling i blodet, og derfor sikres din kompetenceudvikling både gennem en række forretningsmæssige, faglige og personligt kompetencegivende kurser og workshops og i det daglige med løbende sparring fra leder og mentor.