BEC

Meerdere branches

112 volgers

BEC hjælper finansvirksomheder på alle områder, hvor it berører deres forretning. BEC’s fokus er at optimere vores kunders forretning, så de får størst mulig udbytte af deres it-investering og kan fokusere på deres kerneopgaver.
Vi tilbyder rådgivnings-, teknologi- og driftsydelser, og vi udvikler fremtidens finans-it. Udviklingen sker i tæt samarbejde med vores kunder, som tæller både små, store, traditionelle og nichebaserede finansvirksomheder. 
Vil du udfordre dine analytiske evner? Vil du samarbejde med andre skarpe hjerner om kompleks it med betydning for millioner af danskeres hverdag? 1. september hvert år starter vores graduateprogram for spirende it-talenter. I BEC’s graduate-program får du en fastansættelse fra dag ét, og du får stor indflydelse på dine opgaver og din arbejdsdag. Du bliver del af et agilt team med en erfaren mentor, som samarbejder i 14-dages-sprints med løbende leverancer. Samtidig deltager du i et seksmåneders læringsforløb sammen med de andre graduates. Bliv graduate inden for Business Intellligence eller it-udvikling.