Carlsberg

Meerdere branches

2.691 volgers

Er du klar på en udfordring?

Så kan du med vores graduate program få et helt unikt indblik i Carlsberg i Danmark.

Graduate Programme

Carlsbergs graduate-program er bygget op omkring “learning by doing“, og der er masser af udfordringer til dig. Du får fra starten et stort ansvar, men også den sparring, der nødvendigvis er brug for som ny hos os. Der er rum til tanker og ideer, og plads til fejltagelser, fordi de også giver dig vigtig erfaring. I Carlsberg Danmark er der mulighed for at søge en graudate stilling i enten Supply Chain eller i vores kommercielle del af forretningen.

Bliv en del af holdet

Vi forventer og praktiserer åbenhed og dialog om dit forløb. Både din og vores indsats bliver løbende evalueret, så vi er opmærksomme på vores styrker og udviklingsområder. Vores graduateprogram er en værdifuld investering i Carlsberg Danmarks fremtid - en fremtid, som du måske kan blive en del af. Hold øje med jobsektionen, hvor aktuelle stillinger bliver slået op. Graduateprogrammet har fokus på enten salg og marketing eller supply chain, men du vil også arbejde i andre dele af forretningen. Opstart pr. 1. september.

Mentorordningen

Vi forventer meget af vores graduates, men giver også meget igen. Blandt andet vil der vil være forskellige workshops inkluderet i forløbet, som vil give dig de personlig og faglige kompetencer, som du har brug for at kunne skabe en karriere. Som graduate i Carlsberg Danmark vil du få tilknyttet en personlig mentor, som kan hjælpe dig igennem dit forløb. Her er en unik mulighed for at sparre med en kompetent kollega, og få god hjælp til de forskellige udfordringer du møder.