Framtidens rådgivare sökes!

Är du snart nyexad, eller i början av din karriär? Nu söker vi dig som vill vara med och framtidssäkra världen tillsammans med oss!

27

mei

WSP stelt voor

12:00 tot 17:00   CEST

Framtidens rådgivare sökes!

Het evenement is afgelopen

Over Framtidens rådgivare sökes!

Den 27 maj bjuder vi in till rekryteringsdag i Stockholm hos oss på WSP Advisory. Vi söker dig som är en ambitiös och nyutexaminerad person från högskola eller universitet som ser världen ur ett internationellt perspektiv och vill vara med och ta ansvar för morgondagens urbana samhälle.

Rekryteringsdagen äger rum i Stockholm och möjliga placeringsorter är Stockholm, Göteborg, Malmö eller Norrköping. Så tveka inte att ansöka oavsett var du bor!

Så här går det till

Du anmäler ditt intresse enkelt nedan. Så snart som möjligt från det att din ansökan har kommit in till oss får du ett case i retur baserat på det verksamhetsområde som du har angivit att du är mest intresserad av. Vi vill sedan ha din ansökan, bestående av ett färdigt case tillsammans med CV, tillbaka senast den 6 maj för utvärdering. Senast den 20 maj får du sedan besked om du har blivit antagen till att delta i vår rekryteringsdag och får chansen att träffa vår ledningsgrupp för WSP Advisory den 27 maj. 

Om Advisory

WSP Advisory är ledande i Norden inom kunskapsbaserad rådgivning och vägledning som stärker våra kunder och bidrar till en god samhällsutveckling. Vi har ett stort antal experter inom områden som infrastruktur, regionutveckling, trafik/transport, kollektivtrafik, stads- och fastighetsutveckling samt samhällsutveckling. Våra experter samarbetar med kunder om framtidens möjligheter. 

Våra strategiska rådgivningstjänster används ofta av uppdragsgivare som anskaffar, utvecklar, finansierar och investerar i projekt inom samhällsutveckling, infrastruktur samt stads- och fastighetsutveckling. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut.

Att förstå, identifiera och hantera risker och möjligheter är kärnan i allt vi gör, för att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål och utveckla sina affärer och sina verksamheter. Vi förstår den nordiska marknaden samtidigt som vi kan erbjuda expertis, vägledning och best practice-lösningar genom vår omfattande globala erfarenhet.

Ansök om de åtråvärda platserna

För att vara med och tävla om en plats vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Svara på några enkla frågor nedan för att anmäla ditt intresse. Vi ser fram emot att läsa mer! 

Våra områden

Samhällsutveckling

Omfattar kunskapstjänster kopplade till samhällets utveckling, både på lokal, regional och nationell nivå. Vi bistår uppdragsgivare i deras arbete med att förstå omvärldens påverkan på våra städer och regioner så att de på olika sätt kan stärka sin attraktivitet och konkurrenskraft.

Stadsutveckling

Framgångsrika stadsutvecklingsprojekt kräver en förståelse för både den byggda miljön och de ekonomiska, sociala och politiska faktorer som kan påverka resultatet. Vi arbetar med planering, exploatering, marknad/omvärldsanalys samt konceptutveckling i ett stadsbyggnadsprojekts tidiga skeden. 

Transport- och infrastrukturrådgivning 

Rådgivning inom infrastruktur- och transportsektorn baserad på marknadsledande kunskap om alla delar av transportsystemet och på olika nivåer vilket gör att vi kan erbjuda rådgivning på alltifrån upphandlingsstöd, övergripande systemanalyser av investeringar, drift och underhåll till enskilda objekt. Vi har även stor kunskap om våra kunders organisationer och vilka behov de har. Vi levererar optimering och utveckling av transportsystemet och alla dess delar. 

Järnvägsutveckling

Järnvägen är en essentiell del i att bygga hållbara transportsystem och genom det framtidssäkra våra städer och transporter. Vi erbjuder strategiska lösningar inom både affärs-och teknisk rådgivning baserad på vår expertis inom infrastruktur och järnvägsfordon. 

Ansök nu - vi ser fram emot din ansökan!

Het evenement is afgelopen

Plaats

WSP Sverige, ARENAVÄGEN 7, Stockholm, Zweden