Praktikant til grafisk design hos  Nordicco  A/S bij Nordicco A/S

Praktikant til grafisk design hos  Nordicco  A/S

Hvem er vi?

Hos  Nordicco  arbejder vi med grønne ventilationsløsninger til det europæiske marked. Vi designer, producerer og sælger store energivenlige loftventilatorer under brandet  NORDICCO®. Vi tror på, at det er muligt at kombinere komfort og velvære med energibesparelser og bæredygtighed. Vi er i gang med en international ekspansion i vores geografiske nærområder, herunder Tyskland, Holland og Sverige.

Vi har derfor  travlt og søger  to praktikanter  til  efteråret  2022,  som vil  med på rejsen og hjælpe os med store som små  udfordringer.  Et praktikophold hos os er en oplagt mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer i praksis og få en idé  om, hvordan en arbejdsdag forløber hos en  dansk SMV-virksomhed.  Hos os vil du få meget ansvar med afvekslende opgaver, så du får opbygget erfaring på arbejdsmarkedet. Vi leder i høj grad efter  én,  der passer ind på holdet, bidrager til den gode stemning og  har lyst til at tage fat på lidt af hvert.

Hos os vil du være med til at præge dine arbejdsopgaver alt efter dine interesser.

Arbejdsopgaver kunne være:

  • Opdatering af visuel identitet og design manual, samt design af grafik og visuelt materiale til hjemmeside, brochurer, manualer og sociale medier.

  • Redigering af hjemmeside via WordPress og Elementor (NB: Det er ikke et krav, at du kender til programmerne i forvejen)

  • Foto/video-redigering

Er det lige dig, vi leder efter?

  • Du er kreativ og vild med alt, der vedrører design, farve og æstetik og glæder dig til at arbejde med grafisk design i praksis.

  • Du studerer grafisk design, multimediedesign, visuel design eller lignende.

  • Du har kendskab til et eller flere designprogrammer (f.eks. Adobes InDesign, Photoshop eller lignende)

  • Du taler flydende dansk og engelsk

I  forbindelse med  arbejdet  vil du få licens til den software,  der kræves for at udføre  opgaverne.

“Som praktikant hos Nordicco får jeg lov til at bruge mine kreative evner til mange spændende og ansvarsfulde opgaver. Mine ideer bliver altid taget godt imod, og jeg føler mig virkelig som en del af holdet” - Wictoria Freund, praktikant i marketingafdelingen og studerer til daglig Designledelse på SDU, Kolding.

Startdato og varighed

Vi planlægger dit praktikforløb, så programmet også passer dit skema. Opstartsdato og præcis varighed af praktikken aftales derfor individuelt. Vi er mest interesseret i at få den rigtige praktikant med på holdet, og derfor er vi meget fleksible med både arbejdstider og varighed af praktikken. Din arbejdstid vil primært foreg̊å på vores kontor i Fredericia, men der vil også være gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

Kontakt

Hvis du er interesseret, så send gerne en ansøgning + CV til sophie@nordicco.eu. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sophie Thomsen på tlf. 73 70 90 83.

Vi glæder os til at høre fra dig - og du kan altid læse mere om os på www.nordicco.eu