PwC Denmark

Meerdere branches

7.564 volgers

Bliv marketing- og kommunikationspraktikant til det landsdækkende event ‘Årets Ejerleder 2023’ – hos PwC i Hellerup bij PwC Denmark

Årets Ejerleder er din primære opgave i løbet af din praktikperiode
PwC har fokus på at udvikle vores relationer til kunder og netværk. Derfor inviterer vi hvert år det danske erhvervsliv til et inspirerende event “Årets Ejerleder”, hvor vi hædrer de dygtigste ejerledere og sætter fokus på de temaer, der optager dem allermest. Ved eventet mødes vores kunder og relationer for at opleve inspirerende og personlige indlæg fra førende ejerledere og erhvervsprofiler.
Du bliver en del af Årets Ejerleder Teamet, hvor du vil arbejde med A til Z inden for afholdelsen af eventet på tværs af PwC’s kontorer i hele landet.

Dine arbejdsopgave spænder vidt, men du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • udarbejdelse af markedsføringsmateriale
  • planlægning og praktisk koordinering af eventet
  • kommunikation til digitale kanaler

Teamet

Du bliver en del af et ambitiøst team på cirka 40 kolleger, der arbejder integreret med kommunikation, marketing, kursusaktiviteter og events. Du får en hverdag, hvor ikke to arbejdsdage er ens, og du samarbejder på tværs af hele virksomheden. Vi lægger vægt på at have en udviklende og sjov hverdag, og samtidig sætter vi en ære i at levere høj kvalitet, service og løsninger, der gør en forskel for vores kollegaer i forretningen.
Vi ser, at vores nye kollega:

  • er bachelor- eller kandidatstuderende inden for kommunikation, marketing, events eller lign.
  • har en stor interesse for projektledelse, kommunikation, events og marketing.
  • er en stærk koordinator med gode kommunikationsevner til at anvende sproget naturligt og flydende.
  • har flair for it og digitale medier såsom hjemmesider, nyhedsbreve, bookingsystemer m.m.
  • har en organiseret og struktureret tilgang til dit arbejde, hvor detaljer og høj kvalitet er i fokus.
  • er omstillingsparat og kan håndtere mange opgaver på én gang.

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer og en levende og inspirerende kultur for alle, der gør karriere hos os - lige fra vores mange studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden. Vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og holder samtaler løbende.
Vi forestiller os, at praktikken starter medio august og varer min. 3 måneder. Vi ser dog gerne, at praktikken varer året ud. Praktikken vil svare til en fuldtidsstilling og være ulønnet. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og eksamener i forhold til fastlæggelse af startdato, varighed og arbejdstid.

Ansøgningsfrist: 14-04-2023, men vi indkalder løbende til samtale.
Tiltrædelse: Slut august
Arbejdssted: Hellerup
Hjemmeside: www.pwc.dk/karriere
Kontaktinformation: Nikoline Staal Asbjerg, 2295 1193, nikoline.staal.asbjerg@pwc.com