PFA

Flere bransjer

5 følgere

PFA - Mere til dig

Kickstart din karriere i PFA

Er du nyuddannet eller læser du på universitetet? Så har vi mange spændende muligheder for dig, der er klar til at udfordre dit talent i PFA. Vores formål er at give danskerne økonomisk frihed til at leve det liv, de ønsker. Og det stiller høje krav til os – og dig, hvis du vil med på rejsen. Men selvom vi har en tempofyldt hverdag, husker vi også at prioritere det gode kollegaskab. For vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater. 

Du kan se mere om vores karrieremuligheder her: Ung i PFA

Graduate - Vælg det spor, der passer til dig

Rekrutteringen af graduates med opstart september 2021 starter den 22. december. Indtil da har du her mulighed for at læse om de forskellige spor, som vi tilbyder her. Vælg mellem 17 spor fordelt på: Kunder & Services, Produkter & Udvikling, Finance & Koncernfunktioner, Direktionsstab og Investering

Studiejob

Få praktisk og relevant erfaring i PFA, så du står endnu stærkere, når eksamensbeviset er i hus. Netværk med andre studerende, og deltag i sociale arrangementer i PFA Students. Vi har studiejob indenfor en lang række områder, og vi er altid interesserede i at høre fra morgendagens talenter.