Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Aktiver nå Spørsmål?

Student i Danske Bank Research hos Danske Bank

Du bliver en del af Global Research, hvis primære opgave er at analysere økonomiske og finansielle forhold, til brug både internt, i forhold til bankens største kunder og i forhold til medierne, der bruger vores analyser.

Du bliver en del af et stort analyseteam, hvor du, ud over de faste økonomer og analytikere, også får tre andre studenter som kolleger. Du bliver desuden en del af den største finansielle virksomhed i Danmark og får en god platform for en videre karriere i koncernen efter endt studie.

Velkommen til en verden af økonomiske og finansielle sammenhænge

Du vil som student i vores analyseenhed få mulighed for at komme helt tæt på økonomien og de finansielle markeder - og du vil få mulighed for at lære, hvordan vi laver makro- og renteanalyser samt finansiel rådgivning i praksis.

Vi søger to studenter. En med et primært fokusområde på dansk økonomi og en med et primært fokusområde på globale og danske rente- og obligationsmarkeder. Det medfører opgaver så som:

  • Analysere elementer af især dansk økonomi og i at assistere med udarbejdelsen og udviklingen af vores analyseværktøjer og publikationer.
  • Optimere vores tekniske platform (Excel, VBA, Python) indenfor renter- og obligationer
  • Du vil få ansvaret for både faste drifts- og analyseopgaver men også udviklingsorienterede opgaver, hvor du gradvist får muligheden for at få indflydelse på analysearbejdet.

Arbejdsmiljøet hos Danske Bank Markets er engagerende og indlæringskurven er stejl. Vi lægger stor vægt på at arbejde i teams, og at høje ambitioner ikke er en hindring for et godt socialt samvær.

Dygtig analytiker med gode formidlingsevner
Vi forestiller os, at du er på sidste år af din bachelor eller første år af kandidatuddannelsen på en Økonomi/Finansierings-uddannelse  – det er dog ikke et krav. Du er analytisk dygtig, er en god formidler, og at du kan lide at arbejde med tal/data. Udover at du har flair og interesse for det analytiske, forventer vi, at du:

  • er nidkær i forhold til løsning af opgaverne, da de vil være et vigtigt input til den videre kunderådgivning og i vores kommunikation med medierne.
  • begår dig professionelt skriftligt og mundtligt på engelsk og gerne også på dansk.
  • har IT-mæssig flair og erfaring for stillingen rettet mod rentemarkederne

Du får et spændende job i et internationalt og motiverende miljø, hvor mulighederne for personlig og professionel udvikling er store.

”Der er et godt socialt og fagligt fællesskab, og du får mulighed for at arbejde tæt sammen med og suge viden til dig fra nogle af landets førende økonomer. Har du interesse for makroøkonomi i praksis og lyst til et studiejob med et stort ansvar fra dag 1, så synes jeg, du skal søge stillingen,” fortæller Kirstine Grønborg Kundby-Nielsen, student og kommende fuldtidsmedarbejder i Global Research.

Du kommer til at arbejde sammen med og suge viden til dig fra nogen af landets dygtigste og mest citerede økonomer, og du vil opleve, at de analyser du bidrager til bruges bredt i det danske mediebillede. Sidst men ikke mindst er der et rigtig godt socialt fællesskab både på kontoret, men også til diverse sociale arrangementer uden for arbejdstiden.” supplerer Magnus Poulsen, student med fokus på dansk økonomi.

Stillingen indebærer 20 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder og støtter fuldt ud op om færdiggørelsen af dit studie.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbene, er du velkommen til at kontakte: Kristoffer Kjær Lomholt, +45 45 14 15 03,  for generelle spørgsmål, Magnus Poulsen, +45 81 19 93 02 for spørgsmål vedrørende makro-stillingen og Jan Weber, +45 45 13 07 89, for spørgsmål vedrørende rentestillingen.

Send din ansøgning, CV samt karakterer via danskebank.dk/job. Vi kalder løbende ind til samtaler, og ansætter når vi har den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.