BR18 og Commissioning at cxweb ivs

Expires in 2 days

Har du lyst til at udbedre dit kendskab til det nye BR-18, det nok vigtigste dokument inden for byggebranchen i Danmark?

Har du lyst til at lærer om et kraftigt voksende koncept, Commissioning, der i disse dage vinder ind overalt i byggeri- og anlæg- branchen?

Så har vi et spændende projekt/praktik til dig, vi er i gang med at undersøge mulighederne for at inkludere BR-18’s krav til ny bebyggelse i en standardiseret commissioning-proces.

Du kan læse mere om virksomheden på www.cxweb.dk, hvis du finder opgaven interessant så ansøg via "Ansøg Nu"-knappen.

Om CXweb:

Vi er primært en byggeteknisk software virksomhed. Vores mål er at udvikle tværfaglige processtyrings- og drifts- systemer til byggebranchen, alle med udgangspunkt i commissioning-processens principper. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 1 produkt, ved navn CXweb Projekt som er et styringsværktøj til commissioning på byggeprojekter fra ide til aflevering.

Vores sekundære formål er at fremme udviklingen af commissioning i byggebranchen, hvor vi aktivt udbreder kendskabet til commissioning blandt branchens aktører. Derudover udvikler og vedligeholder vi forskellige frit tilgængelige faglige ressourcer omkring commissioning og relateret emner.

Til sidst engagere CXweb sig i det akademiske miljø, vi bidrager løbende til forskningsprojekter og hjælper med at udvikle studerendes praktiske kunnen, ved kontinuerligt at tilbyde praktikforløb til blandt andet ingeniør- og programmør- studerende.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on Graduateland can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.