EY Denmark

Service

8,024 followers

Praktikanter til revision (forår 2023) at EY Denmark

Expires in 14 days

Tænk! Hvis vi ikke fokuserede på, hvem du er nu, men hvem du kunne blive?

Bliv praktikant i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale, og vi hjælper dig på vej mod dine drømme og ambitioner.
The exceptional EY experience. It's yours to build.

Dine muligheder: Dit næste eventyr starter her

Som praktikant hos EY får du en dedikeret praktikpartner og en praktikplan, som overordnet guideline til din praktikperiode. Vi er også åbne over for en gensidig sparring og inspiration til dit projekt, så du får mulighed for at arbejde med en opgave, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling fra branchen.

Som praktikant i EY indgår du som en værdifuld medarbejder og bliver mødt med relevante opgaver fra dag ét. Du får en grundlæggende indsigt i revisionsbranchen og en hverdag, der stiller store krav til din faglighed og ikke mindst din evne til at sætte dig ind i andre menneskers behov. I dit praktikforløb vil du opleve, at udvikling sker hver dag, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger og samtidig får erfaring gennem de opgaver, du kommer til at arbejde med.

Efter endt praktikophold kan du få tilbudt en fast stilling som revisortrainee, hvis både du og vi er interesseret. Her vil du sideløbende med din ansættelse læse HD 2. del samt følge vores interne uddannelsesforløb. 

Det vi søger

 • Du er ambitiøs og nysgerrig. Du brænder for tal og har mod på at tage det første skridt på vejen mod nye udfordringer. Vi søger medarbejdere, der formår at tage et selvstændigt ansvar, når de faglige udfordringer kræver det.
 • Du er en teamplayer med en positiv indstilling. Du ved, hvad kommunikation betyder for det gode samarbejde, og du kan lide at have med alle typer mennesker og virksomheder at gøre.
 • Du besidder ro og overblik. Du er detaljeorienteret og god til at strukturere opgaver – også i en til tider travl hverdag.
 • Kvalifikationer:
  1. Du er i gang med at læse til finansøkonom, financial controller eller finansbachelor og skal i den forbindelse i 3-5 måneders praktik i foråret 2023.

Det vi tilbyder

 • Dine tekniske evner og transformative lederegenskaber fremskyndes med vores fremtidsorienterede kurser og udviklingsprogrammer.
 • Din horisont udvides ved at arbejde med integrerede teams over hele kloden og indgå i samarbejder med mennesker med vidt forskellige baggrunde - både fagligt og kulturelt.
 • Dine kvaliteter afdækkes og udfoldes ved løbende investering i din personlige trivsel og karriereudvikling.
 • Dine egne personlige mål udvikles og medvirker til at skabe en positiv effekt på vores teams, vores virksomhed, vores kunder og samfundet – således skaber vi bedre arbejdsforhold sammen.

Næste skridt?

Ansøgningsprocessen består af tre steps:

 • Ansøg: Upload dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift (OBS: Du kan kun uploade to dokumenter, så hvis du gerne vil sende flere dokumenter med, bliver du nødt til at samle det i samme PDF-fil). Derefter får du tilsendt et link til to kognitive spil, som du bedes gennemføre.
 • Motivation: Kvalificerede ansøgere inviteres til at besvare tre spørgsmål på video, hvor du får mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen.
 • Samtale: Udvalgte ansøgere bliver indkaldt til en personlig samtale på vores kontor.

Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker ned for ansøgninger, når vi har fundet de rette kandidater. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-koordinator Nikoline Philipp på hr@dk.ey.com.
EY blev i 2018 kåret til årets bedste praktikophold på Erhvervsakademi Aarhus – og det er vi stolte af!

Ansøgningsfrist: 13. November 2022.

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.