Energinet

Multiple industries

2,339 followers

Praktikant til indkøbs analytikergruppe at Energinet

Har du interesse for analyser og rapportering indenfor strategisk indkøb, og vil du gerne prøve din teoretiske viden af i praksis? Så har du gennem et praktikophold hos Energinet i efteråret 2022 mulighed for at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning og være med til at arbejde med at gøre Indkøb endnu mere datadrevet i en stor og spændende organisation som arbejder med formålet ”Grøn energi for en bedre verden”. Dit praktikophold foregår på Energinets hovedkontor i Fredericia med stor mulighed for fleksibilitet i tid og sted.

Hvem er vi?

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Hvad tilbyder vi?

Som praktikant i Analytikergruppen under afdelingen Kontraktjura og analyse, bidrager du til at supportere, optimere og udvikle Indkøbs kerneforretning samt samarbejde med resten af organisationen. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Udvikle og supportere arbejdet med indkøbsanalyser
  • Supportere til udarbejdelse af løbende indkøbsrapporter til ledelsen
  • Udvikle og supportere arbejdet med diverse indkøbsskabeloner og processer
  • Supportere medarbejdere på tværs af indkøbsområdet
  • Løse diverse drift- og ad hoc-opgaver

Du kan forvente at få indsigt i og praktisk erfaring med analyser, værktøjer, processer og rapportering som alt sammen understøtter strategisk indkøb ved Energinet, og som er med til at sikre dig et godt afsæt for dit arbejdsliv efter studiet.

Hvad forventer vi af dig?

Du er i gang med en relevant uddannelse, gerne på kandidatniveau (fx cand.merc. eller cand.oecon.) eller i slutningen af din bacheloruddannelse og vil gerne anvende din teoretiske viden i praksis. Samtidig er du fagligt velfunderet, nysgerrig og god til at samarbejde. Ydermere forudsætter opgaveløsningen anvendelse af Excel og PowerPoint på relativt højt niveau.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, karakterudskrift og andre relevante bilag via linket, så vi har den senest 1. maj 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Sofie Skovgaard Lund på SSL@energinet.dk eller telefon 30 67 47 45. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.