DATA MANAGEMENT - PRAKTIKANT TIL KONSULENTHUS at Ennova A/S

Expires in 11 days

Har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for datahåndtering og arbejde med kvantitative undersøgelser for nogle af Nordens største virksomheder, så søger Ennovas Data Management afdeling en praktikant.

JOBBET – EN VERDEN AF TAL

Du bliver tilknyttet vores afdeling Data Management, som har det samlede ansvar for bearbejdning, analyse og rapportering af data på vores kundeprojekter. Du vil arbejde tæt sammen med teamets 7 specialister og have opgaver, der afspejler deres opgaver.

Med reference til nærmeste leder kommer du til at indgå som en ligeværdig spiller i et dynamisk team, hvor du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver og på mange forskellige projekter.

Du vil være tilknyttet en fast mentor i hele praktikperioden, som vil være din primære kontaktperson og sparringspartner i udførelsen af dine daglige arbejdsopgaver.

I teamet er ligeledes tilknyttet to studentermedhjælpere, som tidligere har været i praktik og projektansættelse i teamet, som sammen med efterårets praktikanter udgør vores junior team.

Vi starter ud med en intensiv oplæringsfase, så du hurtigst muligt selv kan få fingrene i selvstændige opgaver.

Dit primære arbejdsområde er datahåndtering, hvilket omfatter at transformere komplekst data fra en form til en anden. Det vil blive din opgave at oprette data i vores systemer, have det store overblik, opsætte den tekniske del af spørgeskemaet (kan inkludere java scripting) og opsætte rapporter til vores kunder.

Da vi er en dynamisk virksomhed, vil løbende ad-hoc opgaver også opstå. Vi er en nordisk virksomhed, så kommunikation og samarbejde med både danske og nordiske kolleger vil være en del af arbejdet.

PERSONEN – NYSGERRIG & LÆRENEM

Stillingen som praktikant stiller krav til dit personlige drive, din lyst til at lære nyt og din fleksibilitet. I din praktikperiode vil du opleve vores efterårs travlhed, hvorfor det er vigtigt, at du tillige trives med at arbejde med deadlines, samt mestrer at have flere bolde i luften på en gang. Derudover forventes det, at du er:

  • Solidt funderet IT-mæssigt. Du er rutineret i Excel og har du kendskab til SQL vil det være en fordel, men ikke et krav (vi klæder dig på).
  • Desuden føler du dig hurtigt hjemme i nye systemer
  • Kvalitetsbevidst i forhold til dine opgaver og leverancer
  • Logisk tænkende, god analytisk forståelse og lærenem

Du er i gang med en uddannelse, hvor et praktikophold er en naturlig måde at tilegne sig viden og erfaring omkring det data management arbejde, den kommunikation og projektledelse der ligger hos et konsulenthus, hvis fundament er tilvejebringelse af kvantitative undersøgelser for vores kunder. Interesse og mulighed for at forsætte i et studiearbejde efter endt praktik vil blive vægtet højt.

VI TILBYDER – PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING

Hos Ennova får du et spændende og udfordrende praktikophold, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får et godt kendskab til arbejdet i en konsulentvirksomhed, hvor kvalitet, professionalisme og værdiskabende rådgivning af den enkelte kunde er i højsædet. Som praktikant i Ennova får du et stort ansvar samtidigt med, at vi sørger for, at du får den rette støtte til at efterleve dette. Du bliver en del af et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor vi har medarbejdertrivsel i fokus.

ARBEJDSPLADSEN – ENNOVA

Ennova sætter en lang række store nationale og internationale virksomheder i stand til at styrke medarbejdernes og kundernes oplevelse af virksomheden. Som et førende konsulenthus på området giver vi engagerende, enkel og faktabaseret rådgivning, som leder til reel forandring.

VARIGHED

Praktikopholdet løber som udgangspunkt fra 01.08.2022 - 16.12.2022

STED

Friskohuset, Daugbjergvej 26, 8000 Aarhus C

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Madsen (Head of Data & Process Management) på 22303833.

ANSØGNINGSFRIST

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og kalder til samtale. Der vil blive lukket for ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.