Energinet

Multiple industries

2,336 followers

PRAKTIKANT SOM KONTRAKTJURIST I INDKØB (STUD. JUR/MERC.JUR) at Energinet

Expires in 4 days

Er du stud.jur. eller stud.merc.jur, og vil du gerne prøve din teoretiske viden af i praksis? Så har du gennem et praktikophold hos Energinet i efteråret 2022 mulighed for at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning og være med til at arbejde med leverandørkontrakter i en stor og spændende organisation som arbejder med formålet ”Grøn energi for en bedre verden”. Dit praktikophold foregår på Energinets hovedkontor i Fredericia med stor mulighed for fleksibilitet i tid og sted.

Hvem er vi?

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Du får dermed også chancen for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave, der samtidig giver dig indblik i store, komplekse og banebrydende projekter.

Hvad tilbyder vi?

Hos Energinet har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse. Vi definerer sammen opgaverne i relation til din studieretning, så du får nogle arbejdsopgaver, der matcher og udvikler dine faglige kvalifikationer og kompetencer.

Som praktikant i afdelingen Kontraktjura og Analyse vil du bl.a:

  • Udarbejde kontraktdokumenter baseret på vores standarder
  • Deltage i forhandlinger og sikre at den endelige kontrakt afspejler forhandlingsresultatet
  • Opdatere juridiske kontraktstandarder
  • Udarbejde interne notater (fx om fortolkning af kontrakten, retspraksis og lignende)
  • Deltage i den juridiske opfølgning, når kontrakten er underskrevet
  • Andet forefaldende juridisk arbejde i teamet Kontraktjura.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Samtidig er du fagligt velfunderet, engageret og god til at samarbejde. Som praktikant i Energinet kan du bringe dine juridiske og analytiske kompetencer indenfor kontraktretten i spil i vores drifts- og projektanskaffelser. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har tillid til egne kompetencer og er proaktiv i dit arbejde.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, karakterudskrift og andre relevante bilag via linket, så vi har den snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende, og lukker rekrutteringen når vi har fundet vores nye praktikant. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Line Kastorp Jakobsen på lks@energinet.dk eller telefon 30 11 30 60 eller gruppeleder Emine Kayan på eka@energinet.dk eller telefon 29 4942 60. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1500 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.