Praktikant, Unit IT Security at Unit IT

Expires in 9 days

Trives du I et udadvendt og inkluderende miljø? Og er du interesseret i at kombinere din uddannelse med at assistere Information- og Cybersikkerheds projekter ved deltagelse på kundebesøg og rapportering heraf? Så er det netop dig vi leder efter.

Unit IT

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. De er omkring 100 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister, hvilket giver dem fleksibiliteten til altid at sammensætte det stærkeste team. De lægger vægt på at levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for kunderne bl.a. med skræddersyede services og hurtig respons.

Unit IT adskiller sig fra de mange kapital-fondsejede it-virksomheder, de er nemlig en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 76 mia. kroner. Denne solide ballast er kundernes sikkerhed for en stabil samarbejdspartner med ambitiøse planer for vækst gennem øget samarbejde med eksisterende og nye kunder såvel som gennem opkøb.

Stillingen

Unit IT Security har fokus på at supportere kunder, for at forbedre deres informationssikkerhed. Som praktikant hos Unit IT vil du arbejde tæt sammen med Information- & Cyber Security Architect, Mehmet Bahadir. Til dagligt vil du deltage på kundebesøg i hele landet, hvor dit primære ansvar vil være at udarbejde rapporter med prioriterede anbefalinger til hvad kunderne kan gøre for at øge deres modenhed indenfor ISO 27001 standarden og lignende rammeværk. I møderne har vi kundens medarbejdere og kunder som omdrejningspunktet, samt hvorvidt sikkerheden er passende i forhold til kundernes forretning og risiko. Derudover, vil du stifte bekendtskab med ad-hoc opgaver af teknisk karakter. Du vil blive tilknyttet det kontor, der er tættest på dig, alt efter, hvor i landet du befinder dig.

Vores nuværende praktikant Andreas fortæller følgende om stillingen: ”I min praktik hos Unit-IT har det været en lærerig oplevelse at tage ud på kundebesøg og arbejde med problemstillinger som kunder hos Unit-IT møder, i forhold til informationssikkerhed. Som praktikant hos Unit-IT bliver du, med deres wingman-kultur, hurtigt taget godt imod og bliver en del af deres sociale sammenhold.”

Interesse indenfor information og cybersikkerhed

Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse indenfor IT, f.eks. IT Sikkerhed eller Cand. Merc. IT. Men det kan også være en Jura uddannelse med fokus på IT og GDPR. Som person er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, men også at du er udadvendt og frisk på at begå dig med kunder på diverse kundebesøg. Du har en grundlæggende interesse og viden indenfor information og cybersikkerhed, samt ISO 27001/2 standarderne og rammeværk som NIST og CIS20. Det vil også være en fordel, hvis du har en overordnet forretningsforståelse, herunder forståelse for organisation og menneskelig adfærd. Derudover er det essentielt, at du er velformuleret på skrift og i tale på dansk.

Interesseret?

Er du interesseret, og kan identificere dig med profilbeskrivelsen, så vil vi se frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Information- & Cyber Security Architect, Mehmet Bahadir på telefon +45 28 10 12 35. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.

Sammenhold er en del af vores dna

Vores wingmankultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes. Mød nogle af dine kommende kolleger her.