Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Create account Questions?

Examensarbete inom marknads- och tjänsteutveckling kopplat till Asset Management at WSP

Om dig

Vi är intresserade av dig som vill göra en karriär där du snabbt utvecklas till nästa generations konsult inom tillgångsförvaltning av fysiska anläggningar. Vi söker nu en ex-jobbare som vill stötta oss med en marknadsanalys av den nordiska marknaden för geografiskt utspridda anläggningar.

Vi ser gärna förslag på uppsatsämnen kopplade till exempelvis

  • segmentering av marknaden av geografiskt spridda anläggningstillgångar
  • behovsanalys för digitaliserade underhållsstöd
  • konkurrentanalys och potentiella kunders köpmönster för våra typer av tjänster
  • Paketering och utveckling av tjänsteerbjudande baserat på de olika erbjudanden vi har idag

Studenter har tidigare med stor framgång skrivit uppsatser hos oss inom främst tekniska ämnen. Många av dem har sedan fortsatt hos oss som konsulter efter avslutade studier. Vi växer och ser ex-jobbet som en del i att komma i kontakt med framtida kollegor. Nu vill vi samarbeta med studenter som har en kombination av teknik och management i sin utbildning.

Vi erbjuder dig en kontorsplats på vårt WSP-kontor centralt i Linköping, en senior och engagerad handledare samt tillgång till hela WSP:s breda och djupa kunskap och erfarenhet inom digitala lösningar inom tillgångsförvaltning.

Varför skriva din uppsats hos oss? 

På affärsområdet Digital Solutions arbetar rådgivare, mjukvaruutvecklare, projektledare och experter med några av de största infrastruktur- och stadsutvecklingsprojekten som genomförs i Sverige och våra tjänster finns både inom den privata och offentliga sektorn. Vill du vara del av ett globalt team med fokus på framtidssäkring har du kommit rätt.

Som examensarbetare hos WSP blir du en del av den digitala transformationen av samhällsutveckling i Sverige och världen och vi blir en del av din personliga utveckling.

Vår avdelning består av ett glatt gäng medarbetare som sitter placerade på runt om i Sverige. Du kommer vara placerad på vårt kontor i Linköping men resor kan förekomma även till vårt huvudkontor i Stockholm. Styrkan hos oss ligger i att i det stora bolaget finns det alltid någon kollega som stött på något liknande och är beredd att hjälpa till. Du kommer under din tid hos oss bli en del av vårt sammansvetsade team där vi delar vår kunskap och utvecklar varandra kontinuerligt för att kunna stötta varandra i projekten. WSP är ett bolag i framkant och som främjar utvecklingen till fördel för våra kunder, samhällsutvecklingen och dig.

Vi är nyfikna på dig och dina framtidstankar. I din ansökan önskar vi en presentation av dig själv, CV, information om vad du är intresserad av att arbeta med i framtiden samt ett kort uppslag till ämnesområde samt hur dessa skulle passa in i våran verksamhet.

Vill du veta mer om vad vi gör, spana in våra tjänster här . 

Kontakt

Tova Nyström, Senior Advisor Asset Management, Digital Solutions. Välkommen att höra av dig till  om du vill veta mer.

Sista ansökningsdag

Urval samt tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 31 januari 2023.

Ange i ansökan om du planerar att göra examensarbetet ensam eller ihop med någon annan. Om ni är två som vill göra exjobbet tillsammans, vänligen skicka in varsin ansökan.

Välkommen med din ansökan!


WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 500.
wsp.com

Följ oss gärna på  (LinkedIn),  (Facebook), eller  (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counselor, to ensure that projects or thesis found on Graduateland will be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.