Graduateland is now trusting JobTeaser for your career, create your account now.

Create account Questions?

Praktik - Kommunikation i hurtigt voksende scale-up i Aarh at RaskRask.dk ApS

Hvem er vi?

RaskRask er Danmarks største velvære-koncept for udekørende massører. Vi blev grundlagt i 2015 og kom for alvor på danmarkskortet i 2020, da vi deltog i Løvens Hule. I dag har vi over 300 fagpersoner tilknyttet, som hver dag bringer velvære hjem til mere end 100 borgere og virksomheder i hele landet. Fra vores kontor i Aarhus tager vi os af markedsføring, kommunikation, support og regnskab, så vores behandlere får frie hænder til at gøre det, de er passionerede for.

Din profil

Du er i gang med en relevant kommunikationsuddannelse. Du trives med forskellige opgaver, og er interesseret i at arbejde med mange forskellige aspekter af kommunikation.Du bliver en succes i praktikken hos os, hvis du: 

Har mod på at komme med nye ideer

Tager ansvar for dine opgaver

Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner

Praktikken vil være formet omkring dine interesser, viden og vores behov - du vil altså være en del af at sætte retningen for din praktik. ​​Vi vil sammen finde ud af, hvilke opgaver der vil udfordre og inspirere dig. 

Dine arbejdsopgaver kan fx være:  

HR (Onboarding og aktivering af fagpersoner)

SoMe (Planlægning og eksekvering)

Research opgaver (fx markedsresearch)

Engelsk oversættelse

Blogs og artikler

Kunde- og partnerkontakt

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en flad struktur. Du vil få hurtig læring og alt det ansvar, du kan bære.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det til dit studie. Hver dag er der lækker frugtordning og frokostordning, om torsdagen er der fælles morgenmad, og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge. Gennem din praktikperiode vil der være forskellige arrangementer, som f.eks. padeltennis, firmamassage, bowling mm. 

 

Langt de fleste ansatte er tidligere praktikanter. Gennem deres praktik udviklede de deres kompetencer, og viste stor motivation og dedikation til arbejdet. Det vigtigste for os er, at man tager ansvar og bidrager til teamet, så vi hele tiden udvikler os.    Hvis du og RaskRask er det rette match, kan der måske også være mulighed for, at du kan fortsætte på teamet efter endt praktikforløb. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Sarah på [email protected] eller ringe på 93880063. Er du klar til at blive en del af teamet? Så skynd dig at sende os din ansøgning. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

Team RaskRask