ATP

Flera branscher

945 följare

Gør din karrieres bedste investering. Bliv graduate i ATP. 

Graduate i ATP

Bliv en del af ATP’s graduatehold og gør din karrieres bedste investering. Som graduate i ATP bliver du fastansat fra starten og får et stærkt netværk på tværs af organisationen.

Sammen med resten af graduateholdet kommer du til at deltage i en række workshops som f.eks. præsentationsteknik, innovativ ideudvikling og networking. Derudover får du tilbudt en mentorordning, der giver dig muligheden for at sparre med erfarne kollegaer i ATP.

Vores næste gradudatehold starter i september 2020.

Du kan finde alle vores graduate stillinger på https://www.atp.dk/graduates

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset hvor du starter din karriere i ATP, garanterer vi et arbejdsliv, der forløser dine faglige ambitioner og samtidig gavner det samfund, vi er en del af.

Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder inden for pension, investering og administration. Høj faglighed er nemlig afgørende for, at vi i ATP når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vi har høje ambitioner. Også når det gælder godt kollegaskab og et arbejdsliv i balance. For ATP skal være et godt sted at gå på arbejde.

Følg også med i arbejdslivet i ATP på LinkedIn: www.linkedin.com/company/atp

Din udvikling som graduate i ATP

Din faglighed udvikles i udfordrende opgaver i den afdeling, du tilknyttes. 

To gange i forløbet har du mulighed for at komme på rotation i andre dele af organisationen. Vi har udvikling i blodet, og derfor sikres din kompetenceudvikling både gennem en række forretningsmæssige, faglige og personligt kompetencegivende kurser og workshops og i det daglige med løbende sparring fra leder og mentor.