Fysisk Event

Kokkeskole med PwC's Corporate Finance-team

Vil du også være dér, hvor de bedste corporate finance-rådgivere samarbejder og udvikler sig? Få en unik, udfordrende og sjov oplevelse.

7 november 16:00 till 22:30   CET

Lägg till i kalender

Restaurant Kokkeriet, Kronprinsessegade 64, Köpenhamn, Danmark


Organiserad av Organizer

Eventet har utlöpt

Vil du også være dér, hvor de bedste corporate finance-rådgivere samarbejder og udvikler sig? Få en unik, udfordrende og sjov oplevelse med PwC’s Corporate Finance-team.

PwC’s Corporate Finance inviterer nu dygtige og ambitiøse studerende til et eksklusivt event med bred deltagelse fra teamet. Aftenen vil blandt andet byde på smagning af klassiske vine fra Kokkeriets vinkælder og tilberedning af et måltid i Michelin-klassen under kyndig vejledning fra restaurantens kokke. Ligeledes vil der i løbet af aftenen være rig mulighed for at høre om livet som corporate finance-rådgiver, blandt andet når vi går til bords for at nyde resultatet af vores fælles anstrengelser. Aftenen handler først og fremmest om at få en sjov og hyggelig tid sammen med god mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Arrangementet udgør samtidig en betydelig rekrutteringskanal for PwC’s Corporate Finance – ved afholdelse af arrangementet de foregående år er flere deltagere efterfølgende blevet ansat i studenter- og fuldtidsstillinger. Vi håber at gentage denne succes. 

Arrangementet er primært henvendt til kandidatstuderende med interesse for finansieringsfag. Hvis du kommer langvejs fra, dækker vi dine udgifter til både hotel og transport.

PwC’s Corporate Finance er en specialiseret afdeling i PwC, der yder rådgivning inden for køb og salg af virksomheder til en bred kreds af nordiske kapitalfonde og ejerledede virksomheder samt de største danske corporates. Vi rådgiver i gennemsnit på 15-20 annoncerede transaktioner om året, hvilket gør os til den førende M&A-rådgiver i Danmark, målt på antal transaktioner. Vi arbejder i et internationalt miljø og er supporteret af et stort internationalt PwC-netværk, bestående af mere end 3.000 M&A-rådgivere.

 


Hur man kommer till Kokkeskole med PwC's Corporate Finance-team


Vill du organisera ditt egna virtuella event?