Specialeopgave hos selskab i vækst hos Designalite - Room1006

Room1006 er en dynamiske og innovative high fashion virksomhed beliggende i Malmø Sverige.

Vi er kendt for eksklusiv brands som Moncler - Versace - Armani - Kenzo - Boss - Main Plein - Michael Kors mv. Vi stiller store krav til vores partner og søger hele tiden nye brands til vores LAB afdeling.

Vi er en moderne virksomhed der tager socialt og miljømæssigt ansvar med bærerdygtig produkter og løsninger. Vi stiller de samme krave til brands og supplier til virksomheden.

Vi bruger nogle af de nyeste IT løsninger til vores supply chain og er pt. igang med at implementere AI løsninger for fremtiden.

Vi søger en kandidat som kan være med til at lave en hele ny organisations struktur - arbejdsprocesser og rutiner til nyværende samt fremtidig vækst i Room1006.

Kandidaten skal i tæt samarbejde med CEO - COO og store manager løse opgaven -  får projektansvar for at alle milestones bliver overholdt og projektet bliver en succes.

Opgaven kan primær blive løst online - men man skal være indstillede på at tag til Malmø til møder og interviews regelmæssig - virksomheden vil afholde alle rejseomkostninger.

Kandidaten skal have interesse indenfor strategi - processer - HR - markedsføring mv.

Det er endvidere en oplagt chance for den som har viden og interesse indenfor mode.

Dine kvalifikationer skal ligge indenfor nogle af de områder som projektet kommer til at handle om  - da vi er meget innovativ er vi også åben for kandidater som ligger lidt uden for de normal normer og rammer.

Du skal være struktureret og være i stand til at tag ansvar for at projektet bliver en succes. Du får mulighed for at komme med input og får store indflydelse på projektet.

Når opgaven er defineret i samarbejdede med CEO - COO og store manager bliver din opgave løbende at implementere og komme med nye løsningsforslag til projektet. 

Vi forventer kandidaten kan gennemfør opgaven som en del af studiet - der vil blive forhandle vilkår og betingelser ved personlig interview.

Projektet skal startes op i Juni måned 2019.

Send din ansøgning nu.  

Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i Graduateland är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten som du ingår med organisationer för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.