Vil du være med til at udvikle digitale tilbud til ældre? hos Brøndby Kommune

I Brøndby Kommune har vi to pensionisthuse som tilbyder forskellige aktiviteter for pensionister, både i husene og i eget hjem ved hjælp af frivillige. På baggrund af Corona vil vi gerne udvikle nogle digitale tilbud til målgruppen af pensionister, og har brug for hjælp til at finde de bedste løsninger. Vi har et rigtigt godt kendskab til målgruppen og har mange idéer til digitale tilbud og aktiviteter, men har behov for hjælp til at finde de bedste platforme.

Vores udfordring er, at finde platforme der fungerer godt til de forskellige slags aktiviteter - f.eks. online gymnastik, banko, quiz, natur"vandringer", sociale møder mv. Da vores målgruppe er pensionister, som er meget forskellige ift. kendskab og tryghed ved den digitale verden, skal det gerne være nemt at komme med i aktiviteterne og der skal selvfølgelig være styr på sikkerheden.

Kan du hjælpe os videre i vores arbejde, hører vi meget gerne fra dig! Vi er åbne overfor både projekter og praktikforløb, men det kan også sagtens foregå som en frivillig indsats, hvor du får en udtalelse og en masse god erfaring med videre. Det kan både være en afgrænset periode, eller en længevarende, så tilpasser vi opgaven.

Du vil arbejde tæt sammen med vores frivillighedskonsulent, men vil også have kontakt med vores aktivitetsmedarbejdere i husene og selvfølgelig vores skønne pensionister :-)

Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i Graduateland är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten som du ingår med organisationer för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.