Praktikant til forretningsudvikling hos Nordicco A/S hos Nordicco A/S

Praktikant til forretningsudvikling hos Nordicco A/S

Hvem er vi?

Hos  Nordicco  arbejder vi med grønne ventilationsløsninger til det europæiske marked. Vi designer, producerer og sælger store energivenlige loftventilatorer under brandet  Nordicco®. Vi tror på, at det er muligt at kombinere komfort og velvære med energibesparelser og bæredygtighed. Vi er i gang med en international ekspansion i vores geografiske nærområder, herunder Tyskland, Holland og Sverige.

Vi har derfor  travlt og søger  2 praktikanter  til  vinter/forår  2022,  som vil  med på rejsen og hjælpe os med store som små  udfordringer.  Et praktikophold hos os er en oplagt mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer i praksis og få en idé  om, hvordan en arbejdsdag forløber hos en dansk SMV-virksomhed.  Hos os vil du få meget ansvar med afvekslende opgaver, så du får opbygget erfaring på arbejdsmarkedet. Derudover vil du være  med til at præge dine arbejdsopgaver alt efter dine interesser  i forretningen. Vi leder i høj grad efter  én,  der passer ind på holdet, bidrager til den gode stemning og  har lyst til at tage fat på lidt af hvert.

Arbejdsopgaver  kunne  være:  

  • Market research med fokus på det europæiske marked

  • Partner/kunde-identifikation med henblik på forretningsudvikling

  • Kundekontakt om end det er vedligeholdelse af nuværende kunder eller salg til nye kunder

  • Andre opgaver som aftales i fællesskab ud fra dine interesser i forretningen – f.eks. inden for salg, marketing, kommunikation, indkøb, produktion m.m.

Er det lige dig, vi leder efter?

  • Du er positiv, omstillingsparat og trives med frihed under ansvar

  • Du brænder for at afprøve og anvende dine faglige kompetencer fra studiet i praksis

  • Du har stor interesse for forretningsudvikling og salg

  • Du er ikke bange for at tage kontakt til vores kunder eller potentielle nye kunder

  • Du vil gerne med helt ind i ”maskinrummet” og opleve, hvordan en virksomhed vækster i praksis 

  • Du taler flydende dansk og engelsk (tysk, svensk eller hollandsk vil være et stort plus)

”Som praktikant hos Nordicco er jeg blevet en del af holdet og fået ansvarsfulde og spændende opgaver. Jeg får videreudviklet og anvendt mine faglige kompetencer i store som små opgaver. Jeg kan klart anbefale et praktikophold hos Nordicco, hvis du brænder for praktisk erfaring og gerne vil klædes godt på til arbejdsmarkedet.” - Sofie Lorentzen, praktikant i marketingafdeling og studerer til daglig International Virksomhedskommunikation på SDU, Odense.

Startdato og varighed  
Vi planlægger dit praktikforløb, så programmet også passer dit skema. Opstartsdato og præcis varighed af praktikken aftales derfor individuelt. Vi er mest interesseret i at få den rigtige praktikant med på holdet, og derfor er vi meget fleksible med både arbejdstider og varighed af praktikken.  Din arbejdstid vil primært foregå på vores kontor i Fredericia, men der vil også være gode muligheder for at arbejde hjemmefra.  

Kontakt  
Hvis du er interesseret,  så  send gerne en ansøgning + CV til mathias@nordicco.eu. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned,  når  vi har fundet den rette. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte  Mathias  Thomsen på tlf. 73 70 90 83.

Vi glæder os til at høre fra dig,  og du kan altid læse mere om os på  www.nordicco.eu