Internship til Digital Product Development hos Group Online

Brænder du, ligesom os, for at arbejde med business cases, big data og marketingstrategier? Så er et internship med fokus på digital product development i vores Commercial Management team lige noget for dig!

Hvad kommer du til at lave?

Dine ansvarsområder og opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejdelse af business cases
 • Teoretisk og praktisk sparring med teamets Product Lead
 • Digital sporing, analyse og rapportering – internt og eksternt
 • Udarbejdelse af go to market strategier
 • Optimering af touch points i vores customers journeys
 • Research, test og evaluering af produkter og strategier
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Udarbejdelse af content til SoMe, nyhedsbreve, afrapportering osv.

Teamet, du bliver en del af

Vi er et nyoprettet kommercielt team med fokus på forretnings- og produktudvikling, positionering, business intelligence, retention, optimering af interne processer og ikke mindst markedsførings af os selv. Som intern hos os vil du blive en del af et dedikeret team på tre specialister og vores CCO, hvor især vidensdeling og sparring er en helt naturlig del af hverdagen. Du vil i det daglige referere til vores Product Lead og arbejde sammen en masse dygtige mennesker på tværs af afdelinger.

Som intern er den eneste du skal hente kaffe til dig selv!

Du kommer med på en ambitiøs og lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen.

Vi tilbyder et spændende forløb med en varieret arbejdsdag, hvor du har dine egne opgaver og ansvarsområder. Dit fokus bliver især teoretisk sparring og praktisk support af vores Product Lead-funktion. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter.

Hos Group Online bliver du en del af et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og kort mellem smil og highfives. Vi har et stærkt socialt sammenhold med arrangementer, fredagsbarer, en aktiv personaleforening, fri parkering, handicapvenlige faciliteter, tirsdagsslik m.m.

Praktikforløbets varighed vil være 3-5 måneder fuldtid og kan planlægges individuelt. Forløbet er som udgangspunkt ulønnet med betalt lækker frokost, god kaffe, sodavand samt frugtordning. Og du er naturligvis inviteret til vores sommerfest i september.

Hvem leder vi efter?

Vi søger en engageret kollega, der f.eks. studerer til bachelor eller kandidat på CBS eller Aarhus BSS inden for marketing, strategi, økonomi eller kommunikation. Ansøgere med anden relevant erfaring kan også komme i betragtning – uanset uddannelse.

Du drømmer om at gøre karriere inden for f.eks. kommerciel strategi, forretnings- eller produktudvikling og ønsker at bruge dine teoretiske kompetencer samt få relevant praktisk erfaring. Derudover forventer vi at du:

 • Har lyst til at bidrage og udvikle dine kompetencer
 • Kan omsætte teori til praksis
 • Arbejder selvstændigt og ikke er bange for nye udfordringer
 • Er ansvarsbevidst, omstillingsparat og mødestabil
 • Har et kommercielt mindset
 • Har god forståelse for tal og økonomi
 • Kan formulere dig fejlfrit på dansk - både skriftligt og mundtligt
 • Gerne er kreativ og har flair for skriftlig kommunikation

Sådan ansøger du

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest. Der indkaldes løbende til samtaler, så vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt. Dog senest 19. juni 2022. Vi forventer tiltrædelse til august/september 2022.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Christian Klausholt Madsen på ckm@grouponline.dk

Af hensyn til reglerne om persondata, modtager vi ikke ansøgninger via mail. Det er derfor vigtigt, at du søger via linket.

Om Group Online

Group Online er med sine mere end 18 år i branchen blevet Danmarks største leverandør af online marketing og hjemmesider til det danske erhvervsliv. Group Onlines overordnede mission er at skabe succesfulde virksomheder, der stråler digitalt.
Siden startskuddet i 2003, har Group Online oplevet stor kundetilgang og har i dag flere end 190 ansatte, og kundelisten omfatter over 12.000 små og mellemstore virksomheder. Hovedkontoret, hvor du skal arbejde, er beliggende i nye lækre lokaler i Ballerup tæt ved både Skovlunde og Malmparken Station. Group Online har desuden kontorer i Aarhus, Aalborg og Odense.