EY Denmark

Flera branscher

8 011 följare

Praktikant til Business Development i Aalborg hos EY Denmark

Utlöper om 4 dagar

_________

Tænk! Hvis vi ikke fokuserede på, hvem du er nu, men hvem du kunne blive?

Hos EY opbygger du enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, du bliver omgivet af high-performing teams, og vi giver dig den globale rækkevidde, mangfoldighed og inkluderende kultur, som du har brug for, for at udforske dit fulde potentiale.

The exceptional EY experience. It's yours to build.

Dine muligheder: Dit nye eventyr venter på dig!
Til vores kontor i Aalborg søger vi en praktikant, som ønsker at udfordre og udvikle sine kommercielle evner. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige for vores Business Development i regionen, hvor du kommer til at have fokus på EY Entrepreneur Of The Year og Board Consulting. Du får en unik mulighed for at blive en del af det lokale EY Entrepreneur Of The Year-team. Dine opgaver vil bestå i deltagelse samt udarbejdelse af referater i forbindelse med interviews af nogle af Danmarks dygtigste ejerledere. Ligeledes vil du bidrage til udarbejdelse af konkurrent- og markedsanalyser, datavask, visuelt arbejde samt udkast til markedsføringsplaner m.v.

For at blive en succes i praktikforløbet forventes en vis selvstændighed og bekvemmelighed med at arbejde målrettet og struktureret.

Det vi søger

  • Du er agil og vækstorienteret. Din viden er betydningsfuld – men den rette tankegang er lige så afgørende for at opnå succes.
  • Du kan arbejde fleksibelt. Vi søger en praktikant, der kan navigere i en hverdag, hvor det indimellem går stærkt.
  • Du er nysgerrig og målrettet. Du ser muligheder i stedet for begrænsninger, og du stiller gode spørgsmål for at afsøge rammerne og for at skabe de bedste resultater.
  • Du er inkluderende. Du søger og omfavner forskelligartede perspektiver; du værdsætter forskelligheder og samarbejder for at skabe tryghed og tillid.

Kvalifikationer:

  • Du studerer på enten Cand.merc.aud eller inden for salg, organisation og strategi.
  • Du skal i praktik i efteråret 2022 i forbindelse med din uddannelse.

Det vi tilbyder

  • Vi styrker dine tekniske evner og giver dig indsigt i forskellige IT-værktøjer.
  • Vi forløser dit potentiale og fokuserer på din personlige trivsel og karriereudvikling.

Næste skridt?

  • Alle kandidater kan forvente at skulle gennemføre en online test og videointerview.

Vi indkalder løbende til samtale. Send derfor dit CV og karakterbevis afsted hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niclas Christensen på tlf. 2529 5931.
Ansøgningsfrist: 31-05-2022

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.