Juridisk Praktikant i hurtigt voksende Scale-up hos RaskRask.dk ApS

 

Om RaskRask

RaskRask er et banebrydende koncept, der revolutionerer sundhedsbranchen til fordel for både kunder og udøvere. Vi tror på, at sundhed og velvære kan skabe mere værdi i hverdagen. Gennem vores online koncept kan du bestille en professionel massør, personlig træner eller yogalærer hjem til dig selv, så du kan få velvære på dine vilkår.

Vi står for markedsføring, kommunikation, support og alt det administrative. Vi samarbejder med selvstændige fagpersoner, som kører ud til kundens hjem. Fagpersonerne sparer blandt andet lokaleomkostninger gennem det innovative og brugervenlige system, vi har skabt.

 

Din rolle

Du vil arbejde med juridiske opgaver, samarbejdsaftaler, betingelser, compliance, administration, HR og hvad der nu ellers passer til dine interesser og kompetencer. Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team med en flad struktur. Du vil få hurtig læring og meget ansvar, som vi forventer at du lever op til.

Vi leder efter en kompetent og selvstændig praktikant, som kan tage ansvar, har mod på at udvikle sig, og ikke har noget imod at det går hurtigt.

 

Dine arbejdsopgaver vil være inden for følgende områder:

  • GDPR-strategi & implementering

  • Samarbejdskontrakter

  • Handelsbetingelser & Privatlivspolitik

  • Ejerforhold & -kontrakter

  • Ad hoc juridiske, HR-opgaver

 

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen i Aarhus C, med mulighed for at tilpasse det dit studie eller andet. Hver dag er der lækker frokostordning (pita, varmt måltid, sandwich, salat og lignende), om torsdagen er der fælles morgenmad og om fredagen tager vi en øl/sodavand sammen for at fejre en god uge.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

For more information or questions please contact us at info@raskrask.dk